DOSTAVA

Ostvari kupovinu od minimalno 1000,00 kn i kupljene proizvode šaljemo besplatno na tvoju adresu po izboru!

Naručenu robu dostavit ćemo na tvoju adresu po izboru ekspresnom dostavom unutar 7-10 radnih dana od trenutka potvrde raspoloživosti naručenih artikala. Trošak dostave se ne naplaćuje ukoliko tvoja narudžba prelazi ukupan iznos od 1000,00 kuna. Za dostavu narudžbe manje od 1000,00 kuna trošak se naplaćuje u iznosu od 29,00 kuna.

Koliki je iznos dostave?

Dostava se naplaćuje 29,00 kuna ukoliko je iznos košarice manji od 1000,00 kuna.

Zašto ste mi naplatili dostavu ako svugdje piše da je besplatna?

Dostava je besplatna samo kad narudžba prelazi 1000,00 kuna.

Što ako je paket koji mi je dostavljen oštećen? Jesam li ga dužan preuzeti?

Ako primjetiš da je paket oštećen nisi ga dužan/na preuzeti već možeš zatražiti novu pošiljku. O tome nas obavijesti na e-mail

Nakon koliko vremena mogu očekivati da će naručeni proizvod biti dostavljen?

Proizvod će ti biti dostavljen u roku od 7 do 10 radnih dana nakon što te obavijestimo da je zaprimljena uplata (virmansko plaćanje i plaćanje karticama), odnosno nakon obavijesti o raspoloživosti proizvoda ako plaćaš pouzećem.

Kako vršite dostavu?

Naručenu robu dostavit ćemo na adresu po izboru na području Republike Hrvatske ekspresnom dostavom kurirske službe unutar 10 radnih dana od trenutka potvrde raspoloživosti naručenih artikala. Trošak dostave se ne naplaćuje ukoliko narudžba prelazi ukupan iznos od 1000,00 kuna. Za dostavu narudžbe manje od 1000,00 kuna trošak poštarine se naplaćuje u iznosu od 29,00 kuna.


Prihvati

Ove stranice koriste kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.