Sigurnost i privatnost Vaših podataka

Obavezujemo se pružati zaštitu osobnih podataka kupaca, na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza i informiranje kupaca. Redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.


Koje podatke prikupljamo i kako ih koristimo?

Da bismo mogli uspješno obraditi i izvršiti Vaše narudžbe potrebni su nam Vaši ime i prezime, adresa, telefon i e-mail adresa. Uz pomoć tih podataka biti ćemo u mogućnosti isporučiti Vam željenu robu, kao i obavijestiti Vas o trenutnom statusu narudžbe.

Ukoliko želite koristiti usluge kao što su e-mail obavijesti, bilteni o posebnim ponudama i sl., potrebna nam je Vaša dozvola. Ukoliko ne želite primati obavijesti takve vrste, Vaša e-mail adresa biti će odstranjena sa mailing liste.

Brojeve kreditnih kartica i kontrolne brojeve ne pohranjujemo, pa stoga nema bojazni od neovlaštenog korištenja.


Vaša suglasnost

Korištenjem web stranica Naftalina obrta Naftalina iz Zagreba,  potvrđujete da ste suglasni sa gore opisanim pravilima korištenja osobnih podataka.


Prihvati

Ove stranice koriste kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.