Udruga Sve za nju

 Udruga Sve za nju

Kad žene udruže snage, čuda se događaju - poručuju iz Maripe. 

Što to zajedničko imaju Doris Pinčić Rogoznica, Lana Klingor Mihić i Paula Sik?

Sve majice sa srcem kao neizostavnim detaljem ove kolekcije najbolje opisuju viziju ovog brenda. Kvalitetom i dizajnom razoružat će vas na prvu! Riječ je o majicama sastavljenima od organskog pamuka koje svoj finalni izgled poprimaju u tvornici inspirativne poduzetnice, ujedno i najbolje hrvatske poduzetnice Josipe Maslač - Petričević čiji obrt Naftalina posljednjih 35 godina uspješno plovi hrvatskim tekstilnim vodama. Po svim statistikama, naveći broj žena u Europskoj uniji radi upravo u ovoj gospodarskoj grani. 

Kad se sve zbroji, žena doista pomiče planine i uzbrukava more. I da, s razlogom nosi ime svakog uragana. I kad voli, nema veće ljubavi! Voljeti i biti ljubazan jednostavno - za nju je najbolji odabir. Možda ne najlakši, ali na kraju krajeva najispravniji.

Više o ovoj priči pročitajte na linku...

http://diva.vecernji.hr/moda/sto-to-zajednicko-imaju-doris-pincic-rogoznica-lana-klingor-mihic-i-paula-sik-8894?fbclid=IwAR24YcrJlCTUf7M-i5wDFM0pWBADLi-0yoBGmgHY-7nlxznpQNiq4_x6jBU

          

Prihvati

Ove stranice koriste kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o ovome možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda naše web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.