O Naftalini

Iza branda Naftalina stoji 40 godina aktivne prisutnosti na tržištu.

Jasna vizija, spreman odgovor na zahtjeve i promjene tržišta, inovacije i educiranje su pozicionirale Naftalinu kao lidera i lojalnog partnera u segmentu proizvodnje službene, ugostiteljske, medicinske i radne odjeće te kompletnog opremanja interijera i eksterijera tekstilom.

Naftalininu obitelj čini preko pedeset zaposlenih u odjelima komercijale, dizajna, proizvodnje i održavanja.

Pod dirigentskom palicom Josipe Maslać Petričević Naftalina je startala kao mala obrtnička radionica davne 1983. godine, da bi danas bila jedna od vodećih industrija u Republici Hrvatskoj u području tekstila. Iz proizvodnih pogona smještenih u 7 hala izlazi roba spremna za isporuku u cijeloj Hrvatskoj, ali i za inozemstvo.

Osluškivanje kretanja i zahtjeva na globalnoj razini potražnje dovelo je do stalnog nadograđivanja i ulaganja u kadrovske, proizvodne i uslužne procese kako bi klijenti dobili vrhunski proizvod i uslugu na jednom mjestu, uvažavajući vrijeme i hitnost kao vrlo bitan element u poslovanju.

Fair play osnova je Naftalininog poslovanja.

“Trudimo se prepoznati, a onda i ispuniti zahtjeve naših kupaca. To je dvosmjerna ulica, kupci su naš kompas, osluškujemo ih i uvažavamo, kako bismo njima bili bolji, a kroz taj proces i sami rastemo.” kažu u Naftalini.

Naši klijenti o nama

Veliko nam je zadovoljstvo već godinama surađivati sa tako profesionalnim i ljubaznim teamom ljudi iz Naftaline. Posebne pohvale našoj dragoj Matei i Josipi na njihovoj vječnoj lojalnosti te uvijek perfektno odrađenom poslu.”

Ira i Ensar Berber
Mersad Berber Museum Collection

Naftalina profesionalna i brza rekacija hrvtatske tvrtke u vlasništvu obitelji Josipe Petričević, žene sa impresivnom dugogodišnjom poduzetničko obrtničkom karijerom koju pratim jos od 90 tih kada je otvorila prvi butik sa traperom u Hrvatskoj i od tada je ostala ista radišna, vrijedna poslovna i poduzetna koju odlikuje brzina rekacije i promišljanje koje uvijek uključuje ljudski faktor u poslovanju te podršku hrvatskoj modi i proizvodnji.”

Snježana Mehun
Duchess womenswear

Naftalina je poslovni partner koji u svakom trenutku suradnje pruža ruku partnerstva! Ruku koja uvijek ima ideju, ruku koja je profesionalna, inovatinva, stručna. Tom pruženom rukom svaki problem ispada jednostavan i lako rješiv!”

Andreja Biškupić
Koncern Agram

Dugogodišnja suradnja Medike i Naftaline dokaz je kako trud dobrih dizajnera korporativne odjeće, poštivanje rokova rezultira da se team koji pobjeđuje ne mijenja! Zato sa Naftalinom i dalje u nove radne pobjede!”

Herceg Jasminko
Predsjednik uprave Medike

Dugogodišnja poslovna suradnju kroz školu i udrugu, profesionalizam na najvišem nivou, prepoznata dobra energija rezultirala je sa puno uspješnih projekata! Hvala Naftalina i dalje samo tako!”

Branko Ognjenović
Akademik kulinarstva, nositelj prestižne titule World Master Chef, predavač gastronomije i gastroenologije, osnivač Kulinarskog Studija “Majstor kuhar”

Užitak je imati dugoročnog partnera poput Naftaline. Partnera koji uvijek, u svako doba dana i noci, ima rješenja za sve naše zahtjeve. Brzina, prilagodljivost i usmjerenost na kupčeve potrebe najveće su vrline koje ih krase.”

Ivica Skočić
Direktor marketinga Coca-Cola HBC

NAFTALINA, obrt za proizvodnju, usluge i trgovinu

Marulićeve Judite 2
10020 Zagreb, Hrvatska
vlasnik Josipa Maslać – Petričević

OIB: 87962251332 | ŽR: 2360000-1100707049 | BANK: 2100224020 | IBAN: HR5123600001100707049 | SWIFT: ZABAHR2X

POSLOVNICE
Uprava | Komercijala | savjetovanje

službena i radna odjeća, računovodstvo

Marulićeve Judite 2
10020 Zagreb, Botinec
tel: +385 (0)1 65 46 039
e-mail: info@naftalina.hr
Radno vrijeme:
Ponedeljak – Petak: 08:00 – 16:00
Interijeri | Proizvodnja | Otprema

uređenje prostora, zavjese, jastuci i sjedalice, tapeciranje

Zoranićevih Planina 30g
10020 Zagreb, Botinec
tel: +385 (0)1 65 26 999
e-mail: interijeri@naftalina.hr
Radno vrijeme:
Ponedeljak – Petak: 08:00 – 16:00
Maloprodaja | Savjetovanje

maloprodaja robnih marki, savjetovanje

Masarykova 24
10000 Zagreb
tel: +385 (0)1 48 30 380
e-mail: maloprodaja@naftalina.hr

Radno vrijeme:
Ponedeljak – Petak: 11:00 –17:00
Subota: 10:00 –14:00

© 2021-2024 Naftalina