KORPORATIVNA i radna odjeća

Naftalina je prvi izbor mnogih korporacija za dizajn i izvedbu službene odjeće. Individualan pristup klijentu, poštivanje svih zahtjeva koji se tiču funkcionalnosti, a uz izrazit estestki efekt je ono po čemu smo prepoznatljivi.

Naši dizajneri će Vam predstaviti modele u nekoliko varijanti te prema Vašim zahtjevima iskreirati kompletne kolekcije od odijela i kostima za visoki management preko prijemnog osoblja do odjeće za sobarice i čistačice.

Praćenje svjetskih trendova u izboru tkanina omogućava izradu, za nošenje vrlo ugodne i za održavanje zahvalne odjeće.

Uz odjevne kolekcije ponudit ćemo Vam i modne dodatke poput marama, broševa i  rukavica kroz koje ćete, svojim logom, komunicirati vrijednost svoje kompanije biti prepoznatljivi.

Zračne luke, hoteli, osiguravajuće kuće, multinacionalne kompanije i mnogi drugi (vidljivi u našoj refrentnoj listi) su klijenti koji svoje zadovoljstvo potvrđuju višegodišnjom suradnjom tj. najvišom razinom odnosa u poslovanju – partnerstvom.

Kafiće i restorane uz ponudu, doživljavamo kroz konobare i konobarice, njihovu uslugu, ali i kroz njihov izgled. 

Konobar koji svojom odjećom odašilje dojam urednosti i uglađenosti je imperativ.

Veliki izbor pregača, različiti modeli košulja, majica, hlače i današnji dodatak, maske s logom vašeg kafića ili restorana čine veliki dio Naftaliniog asortimana.

Osnovne varijante košulja, majica, hlača i pregača su brzo dostupni i ono što je bitno, model koji ste jednom naručili u Naftalini, možete naručiti ponovno ukoliko želite ostati pri istom stilu, ali možete u suradnji s našim dizajnerima i nadograđivati ili mijenjati stil odjeće zaposlenika u Vašem restoranu ili kafiću.

Veliki izbor gotovih kuharskih uniformi i kapa čine našu ponudu veoma atraktivnom što se tiče modela i boja, a ukoliko želite personalizirano uniformu, naši dizajneri će ju iskreirati.

Kako bi usluga bila kompletna, u ponudi imamo i obuću uz svaki odjevni model (od salonskih cipela do ortopedskih natikača).

Odjeća je funkcionalna za nošenje i jednostavna za održavanje.

Naftalini asortiman čini i zaštitna odjeća u velikom broju modela i kombinacijama boja.
Zaštitne hlače, jakne, majice, kape i cipele prilagođene su sezonski tako da u ponudi imamo ljetne i zimske varijante.

Kako bi Vaši radnici i za vrijeme obavljanja svojih zadataka promovirali Vašu tvrtku, nudimo mogućnost veza ili printa Vašeg loga na odjeći.

Možemo Vam ponuditi i zaštitne višekratne maske prema postojećim modelima ili dizajnirane prema Vašim zahtjevima.

Jedan dio Naftalininog asortimana čini odjeća za osoblje medicinskih ustanova. 

Nudimo veliki izbor atraktivnih modela za svakog člana osoblja.

U našem katalogu možete vidjeti ponudu od liječničkih uniformi, uniformi za laborante, medicnske sestre i tehničare, uniforme za čistačice. 

Isto tako, dizajnerski tim je u mogućnosti iskreirati personalizirane uniforme po kojima će Vaša medicinska ustanova biti prepoznatljiva.

Jedna od dodatnih usluga je mogućnost veza imena i prezimena člana osoblja na uniformi kao i zaštitnog loga Vaše klinike ili ambulante.

Uz standardne uniforme za Vas možemo izraditi jednokratne zaštitne mantile, kape i nazuvke.

© 2021-2024 Naftalina