IZJAVA O PRIVATNOSTI

NAFTALINA, obrt za proizvodnju, usluge i trgovinu (u nastavku „mi“, „nama“, „naš“, itd.) je vlasnik web stranice naftalina.hr („web stranica“). Stvorili smo ovu izjavu o privatnosti kako bismo pokazali da brinemo o privatnosti naših korisnika te kako bismo ih informirali o načinima skupljanja i obrade osobnih podataka na ovoj web stranici.

Molimo vas da ovu Izjavu pročitate pažljivo kako biste saznali kako skupljamo, obrađujemo, štitimo ili na bilo koji drugi način koristimo vaše osobne podatke.

Kako koristimo Vaše osobne podatke

Vaše osobne podatke prikupljamo i obrađujemo, kako bismo uz Vašu suglasnost mogli:

odgovoriti na Vaš upit koji ste nam postavili putem kontakt e-maila
odgovoriti na Vaš prijedlog, pritužbu ili pohvalu
poslati besplatni newsletter
analizirati korištenje stranicom radi stalnog poboljšanja i prilagođavanja sadržaja Vašim potrebama

Dijeljenje Vaših osobnih podataka

Vaši osobni podaci koristit će se isključivo u gore navedene svrhe, te se neće prenositi ili ustupati trećoj strani.

Poveznice na druge web stranice

Naša Stranica sadrži poveznice na druge internetske stranice nad kojima nemamo nikakvu kontrolu. Naftalna nije odgovorna za politike ili prakse zaštite osobnih podataka drugih internetskih stranica. Ako takvim internetskim stranicama pristupite putem naše Stranice, pogledajte Izjave o privatnosti na tim stranicama kako biste mogli razumjeti kako se na njima prikupljaju i obrađuju Vaši osobni podaci.

Kako pohranjujemo Vaše osobne podatke

Sve informacije koje smo o Vama prikupili pohranjujemo u sigurnoj i zaštićenoj bazi podataka.

Informacije vezane uz Vaša prava

U svakom trenutku imate pravo od Naftaline zatražiti pristup Vašim osobnim podacima i ispravak ili brisanje Vaših osobnih podataka ili ograničavanje obrade koja se odnosi na Vas. Imate pravo na ulaganje prigovora na obradu i pravo na prijenos podataka.

Navedena prava mogu biti ograničena u određenim situacijama – primjerice, u slučaju kada imamo zakonsku obvezu obrađivanja Vaših osobnih podataka.

Ako ste dali privolu na obradu Vaših podataka, takvu suglasnost možete u bilo kojem trenutku povući.

Ako ste se odlučili za primanje newslettera ili drugih obavijesti od Naftaline, ali ste se naknadno predomislili, ukidanje takve opcije moguće je odjavom u bilo kojem trenutku na primljenom newsletteru.

Kontakt

U slučaju bilo kakvih pitanja vezano za zaštitu osobnih podataka i ostvarenje Vaših prava, možete se obratiti našem službeniku za zaštitu podataka  na adresu:

Osoba odgovorna za zaštitu osobnih podataka
Marulićeve Judite 2
10020 Zagreb, Botinec
e-mail: privatnost-podataka@naftalina.hr

Ažuriranje Izjave o privatnosti

Izjavu o privatnosti možemo tijekom vremena ažurirati. Sva ažuriranja biti će pravovremeno objavljena na našoj web stranici.

Stupa na snagu: 20. siječnja 2021.

© 2021-2024 Naftalina