Dostava

Dostava

 

Naručeni proizvodi su pakirani u ambalaži. Pakiraju se na način da tijekom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni. Prilikom preuzimanja kupac je dužan provjeriti stanje pošiljke te u slučaju oštećenja odmah reklamirati proizvod dostavljaču (djelatniku tvrtke koja vrši dostavu).

 

Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obvezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju. Vaša pošiljka je osigurana od gubitka i oštećenja u dostavi.

 

Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt željene adrese. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do kata na kojem se nalazi kupac nego isključivo do ulaza u zgradu. Dostava se vrši putem prijevozničkih tvrtki koje obavljaju usluge transporta. Za naručenu robu dostava se naplaćuje prema težini pošiljke. Proizvode dostavljamo unutar 7 dana (najčešće i ranije) od zaprimljene uplate. Iznimka su otoci i mjesta koja ne podržavaju svakodnevnu dostavu. Tvrtka "Naftalina" zadržava pravo promjene cijene dostave u bilo kojem trenutku.

 

Više o uvjetima dostave pročitajte ovdje.

 

Plaćene narudžbe odabranih proizvoda možete osobno preuzeti na našoj adresi unutar redovnog radnog vremena. Prilikom osobnog preuzimanja, molimo vas da prvo provjerite pozivom na broj +385 (0)1 65 46 039 ili putem e-maila: info@naftalina.hr je li roba spremna za preuzimanje, a prilikom preuzimanja donesite kopiju narudžbe koji ste prethodno dobili na vašu e-mail adresu.

 

Za virmanske uplate, rRoba se isporučuje tek nakon što uplatu proknjižimo (prema izvodima iz banke - u pravilu, do 48 sati nakon Vaše uplate), pa Vas isto tako molimo da prethodno provjerite stanje pošiljke telefonski ili putem e-maila.


Košarica 0 Košarica

Nema proizvoda

Besplatna dostava! Dostava
0,00 € Porez
0,00 € Ukupno

Blagajna

Prati nas na Facebook