Sigurnost na stranici

Sigurnost na stranici

Internet trgovina "Naftalina" pruža visoku razinu sigurnosti prilikom plaćanja putem Interneta. Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana uporabom SSL (Secure Socket Layer) certifikata sa 28-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa. Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računala i WSPay servisa, te obratno.

 

Obvezujemo se pružati zaštitu osobnih podataka kupaca na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informiramo kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

 

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

 

Da bismo mogli uspješno obraditi i izvršiti Vaše narudžbe, potrebni su nam Vaši ime i prezime, adresa i telefon. Uz pomoć tih podataka bit ćemo u mogućnosti isporučiti Vam željenu robu, kao i obavijestiti Vas o trenutnom statusu narudžbe.

 

Ukoliko želite koristiti usluge kao što su e-mail obavijesti, newsletteri o posebnim ponudama i slično, potrebna nam je Vaša e-mail adresa. Ukoliko ne želite primati obavijesti takve vrste, Vaša e-mail adresa biti će odstranjena sa mailing liste. Ako prilikom plaćanja odaberete opciju plaćanja putem kreditnih ili debitnih kartica, bit će potrebno upisati i broj kartice kao i kontrolni broj, no ti brojevi služe samo prilikom naplate i sustav ih ne pohranjuje.

 

Tvrtka Naftalina ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i kontrolne brojeve, pa stoga nema bojazni od neovlaštenog korištenja.

 

Korištenjem web stranice naftalina.hr potvrđujete da ste suglasni sa gore opisanim pravilima korištenja osobnih podataka.

 

NAFTALINA, obrt za proizvodnju, usluge i trgovinu


Košarica 0 Košarica

Nema proizvoda

Besplatna dostava! Dostava
0,00 € Porez
0,00 € Ukupno

Blagajna

Prati nas na Facebook