Opći uvjeti poslovanja

 Informacije o obrtu

NAFTALINA, obrt za proizvodnju, usluge i trgovinu za proizvodnju, trgovinu i usluge

Marulićeve Judite 2

10020 Zagreb, Hrvatska

 

 Adresa elektroničke pošte:

info@naftalina.hr

 

 Info telefon:

+385 (0)1 65 46 039

Cijena poziva i obračunska jedinica za pozive naplaćuje se po cijeni poziva prema fiksnim mrežama telekomunikacijskog operatera korisnika.

Radno vrijeme trgovine je pon-pet od 8:00 do 16:00 h te subotom 8:00 do 14:00 h.

 

Opće odredbe

Tvrtka NAFTALINA, obrt za proizvodnju, usluge i trgovinu pruža online uslugu putem svoje Internet stranice na domeni naftalina.hr, na World Wide Web mreži - Internet. Usluga se sastoji od pružanja informacijskih usluga, upravljanja sadržajem te provođenja financijskih transakcija.

Korištenjem ovih Internetskih stranica Krajnji korisnik potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja i korištenja.

Tvrtka NAFTALINA, obrt za proizvodnju, usluge i trgovinu poručuje Krajnjem korisniku.: Ukoliko se s ovdje navedenim uvjetima korištenja i pravilima ne slažete molimo vas da se suzdržite od uporabe ove Internetske stranice. Tvrtka NAFTALINA, obrt za proizvodnju, usluge i trgovinu zadržava pravo u bilo kojem trenutku, i bez prethodne obavijesti, ukoliko to smatra potrebnim, ukinuti ili izmijeniti bilo koji od ovdje navedenih Općih uvjeta poslovanja i korištenja i/ili Izjavu o privatnosti. Stoga, savjetuje Krajnje korisnike da s vremena na vrijeme ponovo pročitaju informacije sadržane u Općim uvjetima poslovanja i korištenja i Izjavi o privatnosti, a kako bi ostali informirani o takvim promjenama. Nastavak korištenja Internetske stranice i nakon objave na Internetu novih promijenjenih Općih uvjeta poslovanja i korištenja odnosno Izjave o privatnosti, podrazumijeva se da Korisnik prihvaća izmjene.

naftalina.hr je registrirana domena tvrtke NAFTALINA, obrt za proizvodnju, usluge i trgovinu

 

Uvjeti korištenja usluga Internetske stranice naftalina.hr

Ovim se uvjetima utvrđuje postupak naručivanja, plaćanja, dostave te povrata proizvoda koji su ponuđeni na ovoj stranici, kao i sigurnost korisničkih podataka. Internet stranica Naftalina (www.naftalina.hr) može se koristiti za Vašu privatnu upotrebu bez ikakvih naknada za korištenje, a prema sljedećim uvjetima i pravilima.

Prodavatelj je NAFTALINA, obrt za proizvodnju, usluge i trgovinu , sa sjedištem u ulici Marulićeve Judite 2, 10020 Zagreb, Hrvatska, OIB: 87962251332. Kupac je svaki posjetitelj ove stranice koji popuni elektronsku narudžbu, pošalje je prodavatelju te izvrši plaćanje putem kreditnih kartica, virmanskom uplatom ili pouzećem, kao i svaki posjetitelj koji zahtijeva slanje ponude putem e-mail adrese ili telefonskog poziva, te izvrši plaćanje po ponudi putem odabranog načina plaćanja.

 

Naručivanje

Kupac naručuje proizvod ili proizvode putem elektronskog obrasca narudžbe ili putem službenih e-mail adresa, odnosno kontakt telefonskog broja firme NAFTALINA, obrt za proizvodnju, usluge i trgovinu. Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronski ili putem e-mail adrese ili telefonski naruči barem jedan proizvod, pruži tražene podatke, potvrdi način plaćanja i pošalje narudžbu, odnosno potvrdi ponudu. Jednom poslana narudžba ili potvrđena ponuda može se otkazati isključivo u roku 24 sata putem e-mail adrese info@naftalina.hr ili telefonski na broj +385 (0)1 65 46 039. Sve cijene izražene su u Hrvatskoj nacionalnoj valuti, hrvatska kuna (KN), s PDV-om.

Cijene u katalogu vrijede za sve oblike plaćanja. Prijevoz i dostava nisu uračunati u cijenu proizvoda i bit će iskazani na kraju Internet kupovine ili u poslanoj ponudi. Za narudžbu robe, osobe moraju biti starije od 18 godina. Uvjeti prodaje se mogu promijeniti bez prethodne najave. Sve potvrđene narudžbe ćemo isporučiti po uvjetima važećim u trenutku potvrđivanja narudžbe.

U slučaju da Naftalina nema na raspolaganju naručeni proizvod, o tome će obavijestiti kupca i ponuditi mu mogućnost kupnje proizvoda s Naftalina Internet trgovine koji je raspoloživ za isporuku i koji je po svojim karakteristikama najbliži proizvodu koji nije moguće isporučiti. Naftalina otklanja odgovornost za posljedice opisane izvanredne situacije.U slučaju da Naftalina nema na raspologanju naručeni proizvod, o tome će obavijestiti kupca i ponuditi mu mogućnost kupnje proizvoda sa Naftalina Internet trgovine koji je raspoloživ za isporuku i koji je po svojim karakteristikama najbliži proizvodu koji nije moguće isporučiti.

Ukoliko kupac ne pristane na zamjenu za proizvod sa sličnim karakteristikama, a prije toga je izvršio uplatu na račun Naftaline, narudžba će se otkazati te će se kupcu izvršiti povrat novaca.

Kada isporučimo zapakirani paket na Vašu adresu, Vi preuzimate robu uz obvezan potpis na dostavnici. Time se potvrđuje da je roba uredno isporučena. Roba ostaje naše vlasništvo sve dok nije plaćena u cijelosti. Svu robu šaljemo s pripadajućim računom.

 

Trajanje i raskid ugovora

Ugovor koji Kupac sklapa s NAFTALINA, obrt za proizvodnju, usluge i trgovinu za kupoprodaju proizvoda i usluga je jednokratan ugovor o kupoprodaji proizvoda ili usluga koji je konzumiran isporukom robe ili usluge od strane Naftalina te izvršenim plaćanjem od strane Kupca, u slučaju da prethodno ne bude raskinut. Ovi Opći uvjeti poslovanja sastavni su dio Ugovora o kupoprodaji između Naftalina i Kupca.

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača Kupac je ovlašten jednostrano raskinuti ugovor ne navodeći razloge za to u roku od 14 dana od datuma zaprimanja proizvoda, odnosno zaprimanja zadnjeg proizvoda iz narudžbe.

Iznimka od ovog ovlaštenja odnosi se na proizvode za koje čl. 79. Zakona o zaštiti potrošača isključuje pravo na jednostrani raskid ugovora. Isti proizvodi definirani su člankom 79.točkom 3. Roba koja je izrađena po specifikaciji potrošača ili koja je jasno prilagođena potrošaču.

Ugovor možete jednostrano raskinuti u roku od 14 dana bez navođenja razloga. Da biste mogli ostvariti pravo na jednostrani raskid Ugovora, morate nas obavijestiti o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom poštomili elektroničkom poštom, u kojoj ćete navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona, telefaksa ili adresu elektroničke pošte.

Ako jednostrano raskinete ovaj Ugovor, izvršiti ćemo povrat novca koji smo od vas primili, uključujući i troškove isporuke, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kad smo zaprimili vašu odluku o jednostranom raskidu ugovora, osim ukoliko ste odabrali drugu vrstu isporuke a koja nije najjeftinija standardna isporuka koju smo mi ponudili.

Povrat novca biti će izvršen uplatom na vaš račun.

Povrat novca možemo izvršiti tek nakon što nam roba bude vraćena.

Kupac je prema Zakonu o zaštiti potrošača članak 77. mora izvršiti povrat robe bez odgađanja u roku od 14 dana od kada je trgovca obavijestio o svojoj odluci da raskida ugovor, te snositi izravne troškove povrata robe ako koristi svoje pravo na jednostrani raskid ugovora.

Robu koju vraćate dužni ste zaštiti folijom na način na koji vam je ista dostavljena kako se ne bi oštetila u transportu. Kupac je sukladno članku 77. stavak 5. Zakona o zaštiti potrošača odgovoran za svako umanjenje vrijednosti kupljenog proizvoda koje je rezultat rukovanja kupljenim proizvodom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe što je utvrđeno kao obveza potrošača u slučaju jednostranog raskida ugovora u zakonskom roku od 14 dana. NAFTALINA, obrt za proizvodnju, usluge i trgovinu obavještava kupce da će umanjenje vrijednosti kupljenog proizvoda u odnosu na oštećenje proizvoda koje nije uzrokovano provjerom funkcionalnosti proizvoda utvrđivati za svaki vraćeni proizvod pojedinačno te će o utvrđenom obavijestiti kupca nakon primitka vraćenog proizvoda ako postoji potreba za naknadom.

U slučaju da Kupac naruči robu i odbije ju primiti bez razloga (ambalaža nije oštećena), NAFTALINA, obrt za proizvodnju, usluge i trgovinu ima pravo uskratiti od uplaćenog iznosa kupoprodajne cijene iznos izravnih troškova povrata proizvoda.

Naše preporuke vezano za preuzimanja proizvoda i postupanje s proizvodom a u vezi s jednostranim raskidom ugovora:

Naručeni proizvodi su pakirani u ambalaži. Pakiraju se na način da tijekom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni.

Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska i eventualna unutarnja oštećenja.

Kupac je obvezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju. Vaša pošiljka je osigurana od gubitka i oštećenja u dostavi.

Ukoliko ste primili proizvod koji je s greškom (ima vidljiva oštećenja i mrlje), neposredno nakon pregleda proizvoda i utvrđivanje greške pošaljite obavijest na e-mail info@naftalina.hr o stanju robe (poželjno i fotografije) kako bi utvrdili isto, ali nemojte proizvod koristiti ili njime rukovati ako namjeravate koristiti zakonsko pravo na raskid ugovora, jer svako daljnje rukovanje proizvodom umanjuje vrijednost proizvoda

Povrat robe trebate izvršiti na adresu naše trgovine:

NAFTALINA, obrt za proizvodnju, usluge i trgovinu
Marulićeve Judite 2
10020 Zagreb, Hrvatska


Košarica 0 Košarica

Nema proizvoda

Besplatna dostava! Dostava
0,00 € Porez
0,00 € Ukupno

Blagajna

Prati nas na Facebook